Jak zrobić świetne podpłomyki – przygotowanie

Najpierw rozgrzej piekarnik do 230 stopni Celsjusza. Następnie wymieszaj oliwę z oliwek i 1/4 szklanki oleju w małej misce; odłóż na bok. Podziel ciasto do pizzy na 4 porcje. Skrop trochę oliwy na 2 brzegach papieru do pieczenia. Teraz mobilny psycholog Rybnik rozciągnij lub zwiń każdy kawałek ciasta w bardzo cienki owal (nieregularne kształty są polecane) i umieść je na papierze do pieczenia. Skrop pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i piecz na złoty kolor przez około 8-10 minut. Podczas, drzwiami wewnętrznymi z Gdynią gdy skórki są jeszcze ciepłe, natrzyj graniczne strony czosnkiem. Podrzuć radicchio z 2 łyżkami mieszanki czarnych oliwek w średniej misce. Dopraw solą koszerną i pieprzem. Na górze pizzy umieść burrata, skrop pozostałą czarną mieszanką oliwy i usyp połowę radicchio nad ser. Piecz, aż ser się po prostu podgrzeje i zielenina stanie się lekko zwiędnięta, czyli przez około 4 minuty.
Tymczasem, wrzuć pozostałą radicchio z jabłkiem, mięta i octem i podziel sałatkę na ciepłe podpłomyki. Posyp solą morską.